PROMOSI EZYRELOAD/EASYRELOAD SHAFARIES 15JUN HINGGA 30JUN 2009

Hanya RM30 sahaja dan dapatkan semula RM5 sebagai modal....
sms ke 0142584104


nokia n85 tapah prepaidboss collections (1)

PRODUK SHAFARIES EZYRELOAD/easyreload
NILAI YANG BOLEH DI TOPUP & MARGIN (%)

CARA-CARA TOPUP ELOAD
MAXIS ELOAD RM3.00 - RM100.00 = 2%
(KOD PRODUK M)
Format:
RLD 3 0125795054 M
Contoh : Topup Maxis RM3

CELCOM ELOAD RM3.00 - RM100 = 4%
(KOD PRODUK C)
Format:
RLD 3 0195155244 C
Contoh : Topup Celcom RM3

DIGI ELOAD RM5.00 - RM100.00 = 1%
(KOD PRODUK D)
Format:
RLD 5 0165795054 D
Contoh : Topup Digi RM5

Hantarkan ke Server 017-5610344

CARA-CARA BELI PIN TOPUP
ITALK PIN RM10 = 9.1%
(KOD PRODUK I)
Format:
PIN 10 0195155244 I

DIGI PIN RM10 = 0.5%
(KOD PRODUK G)
Format:
PIN 10 0195155244 G

UMOBILE PIN RM10 = 2%
(KOD PRODUK U)
Format:
PIN 10 0195155244 U

Hantarkan ke Server 017-5610344
Anda dan pelanggan anda akan menerima PIN tersebut melalui SMS

Format Untuk Pertanyaan Baki / mendapatkan no. akaun syarikat.
Sila taip :
BAL
Hantarkan ke Server 017-5610344

review peribadi bellwave n 77

Posted by Nukilan Ikhlas daripada kulop ludin On Wednesday, January 30, 2008




Hset ni saya baru je beli dengan harga rm480... sebenarnya trade in dengan sony ericson w810i,jadi kena tambah sikit lagi duit la camtu...
em... hset n 77 nih... jangan tersalah beli,skali imbas macam nokia... macam jea.. bila dah beli baru tau, banyak yang pelik2 hset nih... pertamanya... gprs dan mms, tukang jual tu pon tak gheti nak set... tapi saya kata takpe,konfiden jea.. balik balik rumah,baru tau... bersengkang mata nak cari setting dia... bayangkan lah, pakai hset kan main nampak macam power tapi gprs/mms takde.. hehehehe..
kelebihan hset nie, dia ada 2 slot simkad, jadi boleh le tukar2 konekshen.. tanpa perlu bukak hset nih, ada suiz tu,tekan jea... terus dia change ke line lagi satu... canggigh gak,sesuai untuk perniagaan prepaid saya..uhuk3.. hebat sungguh hset nie, mcm pda la plak,ada pen yang boleh touch screen...wah,tekedek2 saya dibuatnye kalau gune untuk sms... so saya simpan je lah,slotkan baik2 kat hset nih.. Bebalik pada setting gprs/mms tadi, saya dengan penoh kepakaran merujuk manual yang diberi...Em, memang hebat sebab buku yang diberi adalah dalam tulisan Cina yang memang tak terjangkau kefahaman saya... Tapi sekarang dah ok... Saya dapat jugak setting GPRS?MMS kerana setelah saya teliti... operasinya hampir sama ngan nokia 3650..so dengan konfidennya,saya guna setting nokia tersebut untuk mendapatkan setting gprs/mms... Hasilnya... lihat pada post yang menunjukkan nasik ayam tuh.. Gambar tu dihantar menggunakan Hset Bellwave n77...terus ke blog... sangat mudah... uhuk3.... Akhir sekali, saya akan buat review terhadap hset2 yang telah saya pakai sbelom nie.. ada la dalam hampir2 200 buah hset...

Prepaid4U.Net Your Mobile Lifestyle

6 comments

  1. Anonymous Said,

    hai..
    nama sy anim
    kakak sy br shj belikan sy hxet yg sama..bellwave n77 sbb hset sy asyik kong je
    tp smpai skang sy masih tak pakai lg sbb sy bukan jenis yg suke explore pasal hse.. skang pn pakai nokia 1100 je
    so.. perlu guide juga lah dari tuan hamba.. jika sudi tunjuk ajar agar sy tak simpan je hset tu
    tq

    Posted on June 30, 2008 at 10:49 AM

     
  2. prepaidboss Said,

    hset nie.. em, guide camne ye?
    yang saya tau.. kalau pakai maxis.. dload setting gprs/mms guna setting nokia 3650.. pasti boleh mms dan gprs lepas tu..
    yang lelain tu mcm biasa jea..
    hset nie mudah guna.. cuma sound dia tuh!
    kan main kuat betul..

    Posted on June 30, 2008 at 11:40 AM

     
  3. rockin Said,

    hi.. sy bru je bli tepon ni. tul kata awk tepon ni mmg nampak best ar.. tp pening dah kepala sy camna nak setting gprs/mms kat tepon ni.. mitak tolong la kat sedara ni klau bleh tunjuk step dia.. sy guna celcom postpaid.. adoi yai! 4hari dah sy dok godam tepon ni tak jadi2 gak adoi...

    Posted on July 10, 2008 at 11:45 AM

     
  4. prepaidboss Said,

    hset mcm saya katakan sbelom nie..
    encik guna setting nokia 3650 kalau maxis.. tapi kalau celcom.. logiknya sama gak lea rasanya..
    try log ke celcom website.. cari setting grps untuk nokia 3650.. biasanya konsep dia sama..
    dia akan antar setting hset, dan kita save jea..

    Posted on July 10, 2008 at 2:08 PM

     
  5. prepaidboss Said,

    This comment has been removed by the author.

    Posted on July 10, 2008 at 2:15 PM

     
  6. prepaidboss Said,

    untuk seting celcom.. try url bawah nie..

    http://www.channelx.com.my/mdp/gprs/
    wap_config.jsp?model_name=nokia_7650

    Posted on July 10, 2008 at 2:21 PM