PROMOSI EZYRELOAD/EASYRELOAD SHAFARIES 15JUN HINGGA 30JUN 2009

Hanya RM30 sahaja dan dapatkan semula RM5 sebagai modal....
sms ke 0142584104


nokia n85 tapah prepaidboss collections (1)

PRODUK SHAFARIES EZYRELOAD/easyreload
NILAI YANG BOLEH DI TOPUP & MARGIN (%)

CARA-CARA TOPUP ELOAD
MAXIS ELOAD RM3.00 - RM100.00 = 2%
(KOD PRODUK M)
Format:
RLD 3 0125795054 M
Contoh : Topup Maxis RM3

CELCOM ELOAD RM3.00 - RM100 = 4%
(KOD PRODUK C)
Format:
RLD 3 0195155244 C
Contoh : Topup Celcom RM3

DIGI ELOAD RM5.00 - RM100.00 = 1%
(KOD PRODUK D)
Format:
RLD 5 0165795054 D
Contoh : Topup Digi RM5

Hantarkan ke Server 017-5610344

CARA-CARA BELI PIN TOPUP
ITALK PIN RM10 = 9.1%
(KOD PRODUK I)
Format:
PIN 10 0195155244 I

DIGI PIN RM10 = 0.5%
(KOD PRODUK G)
Format:
PIN 10 0195155244 G

UMOBILE PIN RM10 = 2%
(KOD PRODUK U)
Format:
PIN 10 0195155244 U

Hantarkan ke Server 017-5610344
Anda dan pelanggan anda akan menerima PIN tersebut melalui SMS

Format Untuk Pertanyaan Baki / mendapatkan no. akaun syarikat.
Sila taip :
BAL
Hantarkan ke Server 017-5610344

panduan agen baru

Posted by Nukilan Ikhlas daripada kulop ludin On Saturday, February 02, 2008

panduan member baru.. tahniah anda telah menjadi agen mymode... setelah mendapat nombor pin, ape perlu anda buat?
1. masok ke laman mymode samada terus masok laman dia atau melalui prepaid4u.net pon boleh(jgn lupe masokkan username dan password anda masa memula daftar ngan prepaid4u).. pertama-tama sekali update profil anda kat laman mymode(nak masok..kena isi no hset ngan no 4 digit yang diberi)...penting..isi semua tempat kosong ye kecuali bahagian akhir kat bawah tu untuk kegunaan pejabat...
2. anda selakle semua bahagian sebelah tepi kiri tu, pihak syarikat dah beri anda 11 point untuk anda memulakan perniagaan..
3. jadi dah jadi agen le anda... so nak wat ape lagi? takkan nak tengok jea...ada pelbagai cara nak cube, katalah anda nak cube dolo kali pertama... try reload ke nombor anda atau kawan2 anda(kalau baik hati le),caranyea?
4. kalau nak reload ke maxis (e reload) gunakan arahan ini :

i) 4 nombor kod anda/jarak/M/jarak/JUMLAH/jarak/TO/JARAK/NOMBOR ANDA ATAU KAWAN BAIK ANDA

contohnye utk maxis :1234 m 5 to 0123456789 (kalau nak isi maxis)

contohnye utk celcom :1234 c5 to 0123456789 (kalau nak isi celcom)
untuk celcom...Huruf C didekatkan dengan jumlah..dan pelanggan akan menerima no reload yang banyak2 tu,jadi kena reloadkan sendiri... senang jea.. *122*1231321321321# kemdian call

tapi nak antar arahan kat sape ni? Betoi2...hantar arahan pada server yang disediakan oleh mymode.. ada nombor tu,cari la..kompom jumpe banyak dipaparkan di muka depan mymode... kalau anda pengguna Maxis,maka elok le antar kat server maxis,kalau celcom.. antar ke server celcom... kalau digi antar server digi... anda save la semua nombor mymode tu sebab mana tau ada server yang down jadi pakai la mana2 nombor tak kira dg/celcom/maxis
setiap tambah nilai yang berjaya akan dihantar satu makluman sms kepada anda oleh pihak mymode..jadi tak timbulla soal samada top up tu berjaya atau idak ye..jangan risau, takde sape kena tipo atau ditipo dalam perniagaan ini... sekiranya top up anda bejaya.. anda lihat bagaimana transaksi anda telah berjaya,masok laman mymode dan check berape baki yang tinggal....
kemudian anda perhatikan baki semakin kurang..nak wat camne? Camni caranyea... anda kena top up balik account mymode anda supaya anda mempunyai cukop point untuk meniaga.. maklom le,pelanggan dah menunggu..

di sini saya terangkan bagaimana anda bleh tambah point ke akaun mymode anda guna maybank... sebelom tetiba je beli mymode point kat atm maybank,anda aktifkan arahan nak gune perkhimatan masok point ke akaun anda..akaun mymode...
anda hantar begini:4digitNoMymode atm yes ( 1234 atm yes)dan antarkan ke server yang anda dah save tadi.. setelah menerima reply,mengatakan anda boleh menggunakan perkhidmatan mymode maka, anda boleh menambah nilai point anda... caranya melaui atm mesin,paling senang sbb kejap tu leh tambah jumlah point mymode anda...(Rujuk WEbsite)
rujuk laman web prepaid4u.net... untuk cara2 top up... Laman prepaid4u tu ok,bagus sebab banyak panduan diberi di situ... buat yang ni dolo yea

apa2 hal contact le saya ye...lagi senang: 0142584104 atau click dan baca di sini
Ataupon lawat laman web prepaid4u saya: http://prepaid4u.net/?id=johnlabu72

paling baik : Guna apa yang ada di laman prepaid4u.net setelah menjadi ahli mereka seperti saya...

0 comments