PROMOSI EZYRELOAD/EASYRELOAD SHAFARIES 15JUN HINGGA 30JUN 2009

Hanya RM30 sahaja dan dapatkan semula RM5 sebagai modal....
sms ke 0142584104


nokia n85 tapah prepaidboss collections (1)

PRODUK SHAFARIES EZYRELOAD/easyreload
NILAI YANG BOLEH DI TOPUP & MARGIN (%)

CARA-CARA TOPUP ELOAD
MAXIS ELOAD RM3.00 - RM100.00 = 2%
(KOD PRODUK M)
Format:
RLD 3 0125795054 M
Contoh : Topup Maxis RM3

CELCOM ELOAD RM3.00 - RM100 = 4%
(KOD PRODUK C)
Format:
RLD 3 0195155244 C
Contoh : Topup Celcom RM3

DIGI ELOAD RM5.00 - RM100.00 = 1%
(KOD PRODUK D)
Format:
RLD 5 0165795054 D
Contoh : Topup Digi RM5

Hantarkan ke Server 017-5610344

CARA-CARA BELI PIN TOPUP
ITALK PIN RM10 = 9.1%
(KOD PRODUK I)
Format:
PIN 10 0195155244 I

DIGI PIN RM10 = 0.5%
(KOD PRODUK G)
Format:
PIN 10 0195155244 G

UMOBILE PIN RM10 = 2%
(KOD PRODUK U)
Format:
PIN 10 0195155244 U

Hantarkan ke Server 017-5610344
Anda dan pelanggan anda akan menerima PIN tersebut melalui SMS

Format Untuk Pertanyaan Baki / mendapatkan no. akaun syarikat.
Sila taip :
BAL
Hantarkan ke Server 017-5610344

tunggu apa lagi

Posted by Nukilan Ikhlas daripada kulop ludin On Wednesday, February 06, 2008


menyertai prepaid4u adalah salah satu cara untuk menjana pendapatan secara selamat. Terasa kurang pandai kalau tak join perniagaan nie..memang betoi sebab modal anda adalah bergantung kepada kemampuan anda sendiri. yang paling baik, kita boleh top up bila2 masa,kekadang lebih laju daripada siaran tv berbayar yang tiap kali hujan rintik2, service unavailable.. heheheh Pada masa skarang nie, semua sdara mara saya top up ngan saya.. mudah kata mereka takyah rugi doit minyak nak ke kedai.. lagi satu, kat tapah ni dah maju sikit... semuanya side parking. Kalau terhegeh2 nak parking alamatnyea..sampai esok la kete dok senget camtu... dengan prepaid4u, anda takyah la nak pakai2 tie atau bow semata2 nak jual reload.. baju2 ketat pon tak yah pakai... Ngan baju kelawor pon anda leh niaga ,siap tampal bedak sejok pon takpe.. sebabnya, hset anda adalah kedai anda.. nak bgtau orang nombor anda,senang gak sebab pihak prepaid4u dah watkan bisness kad untuk ahli2nya.. jadi hulur je la kat sapa2.. siap ada nombor ngan nama kita skali. Apa nak takot kalau orang kenal kita sebab perniagaan kita jujur dan benar. Bukan Jual Buku2 maya yang perniagaannya kabur sangat, bile dah masokkan duit baru tau.. jual boko rupanyea...yang jual buku2 maya pon leh join prepaid4u, anda pengguna prepaid gak.. jadi disamping menjual buku2 maya.. dapat gak jana pendapatan,idak ke gitu? Jangan anggap remeh ngan untung sekupang dua... Rezeki halal tak menipu.walau pon 1 sen,tetap berkat.. Prepaid4u tak memaksa anda join tetapi sedih gak sebab cara nak jimatkan duit ada di depan mata anda.. main buang camtu je peluang, sedih betoi (sambil ngesat airmata)nak buat camne hati orang,duit orang...macam lagu ramlah ram.. Kau Kunci Duitmu Di Dalam Hatimu...tapi bile top up,baik gak hati sedekah dua tiga inggit kat tokei kedai tuh..uhuk3.. Apola.... Jangan tunggu lama-lama,pikior ape lagi yop.. moh join teman, kalau idak paham,takpe2.. bior teman ajor.. Teman paham.. Idak cerodik takpe janji mau mau blajor.. bebudak pon idak deme kluor2 udah pandai serta bemisei..uhuk3.. sms teman kalau ada ape2 nak tanye...
Smentara noreh pon leh reload (ungkapan salah seorang agen daripada group saya En Mohd Hadafi )
Nanti teman sambong lagi,nak kluor nak top up akaun mymode teman.. Raya Cine nie,customer banyak nak reload hset..uhuk3)

0 comments