PROMOSI EZYRELOAD/EASYRELOAD SHAFARIES 15JUN HINGGA 30JUN 2009

Hanya RM30 sahaja dan dapatkan semula RM5 sebagai modal....
sms ke 0142584104


nokia n85 tapah prepaidboss collections (1)

PRODUK SHAFARIES EZYRELOAD/easyreload
NILAI YANG BOLEH DI TOPUP & MARGIN (%)

CARA-CARA TOPUP ELOAD
MAXIS ELOAD RM3.00 - RM100.00 = 2%
(KOD PRODUK M)
Format:
RLD 3 0125795054 M
Contoh : Topup Maxis RM3

CELCOM ELOAD RM3.00 - RM100 = 4%
(KOD PRODUK C)
Format:
RLD 3 0195155244 C
Contoh : Topup Celcom RM3

DIGI ELOAD RM5.00 - RM100.00 = 1%
(KOD PRODUK D)
Format:
RLD 5 0165795054 D
Contoh : Topup Digi RM5

Hantarkan ke Server 017-5610344

CARA-CARA BELI PIN TOPUP
ITALK PIN RM10 = 9.1%
(KOD PRODUK I)
Format:
PIN 10 0195155244 I

DIGI PIN RM10 = 0.5%
(KOD PRODUK G)
Format:
PIN 10 0195155244 G

UMOBILE PIN RM10 = 2%
(KOD PRODUK U)
Format:
PIN 10 0195155244 U

Hantarkan ke Server 017-5610344
Anda dan pelanggan anda akan menerima PIN tersebut melalui SMS

Format Untuk Pertanyaan Baki / mendapatkan no. akaun syarikat.
Sila taip :
BAL
Hantarkan ke Server 017-5610344

Prepaid Untung Tinggi

Posted by Nukilan Ikhlas daripada kulop ludin On Wednesday, April 30, 2008

anda memang bijak!


Ada satu konsep perniagaan prepaid yang memberikan pulangan tertinggi, iaitu Eplus!
Saya baru je join, dalam 2 bulan. Jadi cara perkiraannya mudah. Keuntungan bagi pembelian adalah sebanyak 6% untuk celcom, 5% untuk maxis dan 3% untuk Digi. Sesemua tu adalah bagi penjualan eload. Kejap karang saya ceritakan apa makna eload/eplus dan sesemua!

pendaftaran seumur hidup : rm70
eload   : top up cara sms, ala.. macam kedai2 tu... masuk terus ke hset.. takde pakai2 kad lagi.
eplus: Syarikat ni le wat sistem perniagaan nie..

sapa yang layak?

1. ada tepon genggam , kalau nak beli secondhand.. klik sini
2. tahu sms.
3. itu je le kot.. ops, tau camne nak deposit duit ke akaun bank.

kalau ada ketiga-tiga di atas, maka layak le anda!

camne nak daftar?

klik sini jea...

ataupon:

sms je kat nombor nie:

0142584104 / 0195440123

nak jimat lagi, :

add je YM saya : oink2tapir@yahoo.com

Selamat Mencuba Sesuatu Yang Halal!

Blogged with the Flock Browser

1 Comment

  1. Anonymous Said,

    Perggghhh....
    Nallekk!!
    Caya la!

    Posted on June 25, 2008 at 10:30 PM