PROMOSI EZYRELOAD/EASYRELOAD SHAFARIES 15JUN HINGGA 30JUN 2009

Hanya RM30 sahaja dan dapatkan semula RM5 sebagai modal....
sms ke 0142584104


nokia n85 tapah prepaidboss collections (1)

PRODUK SHAFARIES EZYRELOAD/easyreload
NILAI YANG BOLEH DI TOPUP & MARGIN (%)

CARA-CARA TOPUP ELOAD
MAXIS ELOAD RM3.00 - RM100.00 = 2%
(KOD PRODUK M)
Format:
RLD 3 0125795054 M
Contoh : Topup Maxis RM3

CELCOM ELOAD RM3.00 - RM100 = 4%
(KOD PRODUK C)
Format:
RLD 3 0195155244 C
Contoh : Topup Celcom RM3

DIGI ELOAD RM5.00 - RM100.00 = 1%
(KOD PRODUK D)
Format:
RLD 5 0165795054 D
Contoh : Topup Digi RM5

Hantarkan ke Server 017-5610344

CARA-CARA BELI PIN TOPUP
ITALK PIN RM10 = 9.1%
(KOD PRODUK I)
Format:
PIN 10 0195155244 I

DIGI PIN RM10 = 0.5%
(KOD PRODUK G)
Format:
PIN 10 0195155244 G

UMOBILE PIN RM10 = 2%
(KOD PRODUK U)
Format:
PIN 10 0195155244 U

Hantarkan ke Server 017-5610344
Anda dan pelanggan anda akan menerima PIN tersebut melalui SMS

Format Untuk Pertanyaan Baki / mendapatkan no. akaun syarikat.
Sila taip :
BAL
Hantarkan ke Server 017-5610344

CUTI WESAK

Posted by Nukilan Ikhlas daripada kulop ludin On Tuesday, May 20, 2008




Yang ni pula set order untuk anak aku, 4 mini burger ngan french fries bebentuk abjad! Suka betoi dia ngan bendera kecik yang terpacak atas roti burger tu.. Last bapaknye kena abiskan daging burger mini tuh! Daging burgernya, unik betoi.. Tak sama yang kita beli kat gerai2 biasa kerana apabila kita gigit kali pertama, kita dah tau dagingnya 100 peratus pure daging! Tak banyak campur ngan bahan2 lain! Set ni sesuai untuk anak2 kita.. Daging dan rotinya lembut jadi mudah kalau anak2 kita nak makan nanti..

0 comments