PROMOSI EZYRELOAD/EASYRELOAD SHAFARIES 15JUN HINGGA 30JUN 2009

Hanya RM30 sahaja dan dapatkan semula RM5 sebagai modal....
sms ke 0142584104


nokia n85 tapah prepaidboss collections (1)

PRODUK SHAFARIES EZYRELOAD/easyreload
NILAI YANG BOLEH DI TOPUP & MARGIN (%)

CARA-CARA TOPUP ELOAD
MAXIS ELOAD RM3.00 - RM100.00 = 2%
(KOD PRODUK M)
Format:
RLD 3 0125795054 M
Contoh : Topup Maxis RM3

CELCOM ELOAD RM3.00 - RM100 = 4%
(KOD PRODUK C)
Format:
RLD 3 0195155244 C
Contoh : Topup Celcom RM3

DIGI ELOAD RM5.00 - RM100.00 = 1%
(KOD PRODUK D)
Format:
RLD 5 0165795054 D
Contoh : Topup Digi RM5

Hantarkan ke Server 017-5610344

CARA-CARA BELI PIN TOPUP
ITALK PIN RM10 = 9.1%
(KOD PRODUK I)
Format:
PIN 10 0195155244 I

DIGI PIN RM10 = 0.5%
(KOD PRODUK G)
Format:
PIN 10 0195155244 G

UMOBILE PIN RM10 = 2%
(KOD PRODUK U)
Format:
PIN 10 0195155244 U

Hantarkan ke Server 017-5610344
Anda dan pelanggan anda akan menerima PIN tersebut melalui SMS

Format Untuk Pertanyaan Baki / mendapatkan no. akaun syarikat.
Sila taip :
BAL
Hantarkan ke Server 017-5610344

Mengapa saya join Geng2 Prepaid4u

Posted by Nukilan Ikhlas daripada kulop ludin On Sunday, January 27, 2008

Prepaid4U.Net Your Mobile Lifestyle

Entah kenapa agak lambat saya join group prepaid4u ni... Dulu ada saya terima email daripada kawan tetapi saya abaikan... namun begitu pada bulan december 2007 saya memberanikan diri saya... memang tak faham pada mulanya.. tapi saya bank in gak rm65... Bedebar2 le jugak,maklum la perniagaan intenet nih.. tak lama kemdian apa yang dinyatakan dalam laman prepaid4u adalah benar. Sangkaan saya salah juga kerana perjualan prepaid ini hanya menggunakan hset sahaja,ingatkan kalau takde intenet takleh meniaga,,,hehehehe, noobie betul saya nih..
Satu lagi jika nak top up akaun kita pon senang... guna je mesin atm maybank dah boleh tambah nilai akaun mymode kita... prepaid4u macam saya dan anda juga... mereka telah lama menjadi agen mymode,iaitu boleh kita katakan tokei besor(mymode) perniagaan nie... Kelebihan prepaid4u ni bukan ape, kalau join melaui prepaid4u... dah ada laman website untuk kita... cantik lak tuh..
konsepnye mudah... bayangkan jumlah reload kita selama nie..bayar kosong jea, takde diskaun apa2 pon...

contohnye kat sini yea... kiraan paling rendah dalam sebolan.. tak temasok reload roncit2 ye...

  1. anda rm30
  2. ibu rm30
  3. bapa rm30
  4. abang rm30
  5. kakak rm30
kalau dicampurkan jumlah semua adalah sebanyak rm150... dan apa yang kita dapat daripada tokei kedai sana tuh? apa yang dibagi? habuk je kot... tapi dengan join prepaid4u maka ini yang anda dapat...( saya tukarkan kepada bentuk2 barang2 ye,daripada jumlah tunai dan rebet keuntungan daripada jualan kad sebanyak rm150)

anda boleh membeli salah satu barangan tersebut dibawah(duit keuntungan anda tadi yea)

beras 2 kilo stengah
gula 4 kilo
garam..banyak jugak
sepinggan nasik ayam+teh ais

bayangkan... selama nie,dah berapa banyak guni beras terlepas mcm tu saja... peh, itulah sebabnya saya menjemput kita semua menyertai program perniagaan prepaid yang amat mudah nie... em.. kalau tak pasti lagi.. sms le saya kat nombor nie ye...

no :0142584104

0 comments